Av föregående inlägg att döma så har man väl kanske listat ut att gårdagens fisksoppa inte var någon hit för övriga familjen. Är havskatt en för svår fisk? Inte enligt mig men man får väl vika sig för massan. I vanliga fall brukar fisksoppa med torsk eller lax funka fint så jag får väl skylla google för nederlaget. Min fru tyckte att fisken smakade för mycket fisk!?! Jag förstår nog vad hon menar för tänk er själva att ni går in i en fiskbutik som luktar fränt av fisk, det är inte bra! I en fiskbutik ska det lukta friskt av hav, vatten och kanske en aning salt men inte fisk. Jag får lägga det bakom mig och som tur var så fanns chans till snabb revansch i form av färsbiffar med mos och löksky samt en gräddigare såsvariant. Barnen skulle förmodligen kunna leva av färs och korv om de fick. Äldsta grabben tog om flera gånger och mellankillen åt upp med råge så det får väl ses som godkänt. Den lilla håller sig än så länge till maten på burk.
Lite om tanken bakom en matblogg.
Eftersom det inte finns så många som skriver om mat på nätet så tänkte vi vara bland de första!? Skojade bara. Det finns som bekant sjukt många sidor och tycken om mat här och varför ska man läsa den här då? Ingen jävla aning faktiskt, det kanske inte är målet att få så många läsare som möjligt utan kanske något annat bakomliggande. I alla fall från min sida - min fru får tala för sig själv på den punkten. Jag kommer i alla fall att skriva när jag har tid, lust, möjlighet och kanske bara kommer över något värt att skriva om för skriva för sakens skull ligger inte för mig. Jag kan nog komma att posta ett inlägg mitt på dagen vid en lunch i någon liten håla på landet som innehåller något extra eller så kanske jag bara summera veckans vardagsmat. Det kan drälla av inlägg både innehållsstarka men även helt oväsentliga för andra än mig och mina närmaste. En del grejer handlar om sånt jag ätit annat om sånt jag lagat eller något jag sålt eller köpt. Testar gärna nytt och kokar gärna ihop egna idéer. Är en sucker för köksprylar! Senast i raden en pastamaskin som har testats med framgång.
En sak är säker det ska bli kul att skriva lite igen och framförallt om något som ligger mig extremt varmt om hjärta nämligen mat och dryck. Nu ska jag ge mellankillen hans sista mål, vällingen!
onsdag 18 mars 2009
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar