torsdag 16 april 2009

Middagen

Woken bestod av:

  • 3 kycklingbröst som skars i tunna bitar
  • Basmatiris
  • Broccoli
  • Haricot Vert
  • 2 ägg
  • Vitkål med asiatisk touch
  1. Kycklingen fräste på relativt låg värme i olja
  2. Vitkålen åkte med i pannan och gav anrättningen en härligt guldgul färg och smaksatte
  3. Kycklingen och kålen trycktes ut med sidorna i pannan och riset lades i mitten
  4. Fräs fräs blanda blanda
  5. Gjorde plats för äggen i mitten och rörde sedan ut dem i anrättningen
  6. Broccolin och haricottarna lades mitt på tallriken och woken lades ovanpå

Snabbt, enkelt och gott!!

Vitkålen med asiatisk touch i sin tur bestod av:

  • 1/3 vitkålshuvud tunt skuren eller riven med osthyvel
  • 1 tumme riven ingefära
  • Limeskal från 1 lime
  • Limejuice från ½ lime
  • ½ gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 tsk gurkmeja
  • 2 tsk spiskummin
  • 2 msk rapsolja
  • 2 tsk salt
  • 2 tsk Sesam och wasabikrydda
  • Blanda och låt dra ett tag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar