- 3 kycklingbröst som skars i tunna bitar
- Basmatiris
- Broccoli
- Haricot Vert
- 2 ägg
- Vitkål med asiatisk touch
- Kycklingen fräste på relativt låg värme i olja
- Vitkålen åkte med i pannan och gav anrättningen en härligt guldgul färg och smaksatte
- Kycklingen och kålen trycktes ut med sidorna i pannan och riset lades i mitten
- Fräs fräs blanda blanda
- Gjorde plats för äggen i mitten och rörde sedan ut dem i anrättningen
- Broccolin och haricottarna lades mitt på tallriken och woken lades ovanpå
Snabbt, enkelt och gott!!
Vitkålen med asiatisk touch i sin tur bestod av:
- 1/3 vitkålshuvud tunt skuren eller riven med osthyvel
- 1 tumme riven ingefära
- Limeskal från 1 lime
- Limejuice från ½ lime
- ½ gul lök
- 1 vitlöksklyfta
- 2 tsk gurkmeja
- 2 tsk spiskummin
- 2 msk rapsolja
- 2 tsk salt
- 2 tsk Sesam och wasabikrydda
- Blanda och låt dra ett tag.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar