onsdag 1 december 2010

80-talare

Jag var på avtackningsdag i Halmstad igår som började med träning, lunch och sedan SPA-bad på hotell Tylesand. De har en väldigt fräsch kall lunch buffé med många olika sorters sallader och kalla anrättningar. Vidare hade de en soppa med skaldjur och vitvinsbas tror jag men de skrev att det var selleri, kanske gårdagens lapp? Det varma på buffén var inget särskilt att skriva hem om: gorgonzolagratinerad fläskfilé. Fläskfilé är så där tycker jag och gorgonzola ungefär likadant.

Till kvällen hade vi hyrt ett hus i angränsande Tylebäck och där lagade vi en riktigt 80-talsinspirerad meny som chefen satt samman.

Förrätt: Toast Skagen med löjrom

Varmrätt: Filé Mignon med alla tillbehör

Dessert: Chokladkaka med vaniljvisp och hallon

Det behöver inte vara så komplicerat och nydanade för att vara gott, man kan titta bakåt ibland med...

Nu ska jag nog skala potatis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar