Jag var på avtackningsdag i Halmstad igår som började med träning, lunch och sedan SPA-bad på hotell Tylesand. De har en väldigt fräsch kall lunch buffé med många olika sorters sallader och kalla anrättningar. Vidare hade de en soppa med skaldjur och vitvinsbas tror jag men de skrev att det var selleri, kanske gårdagens lapp? Det varma på buffén var inget särskilt att skriva hem om: gorgonzolagratinerad fläskfilé. Fläskfilé är så där tycker jag och gorgonzola ungefär likadant.
Till kvällen hade vi hyrt ett hus i angränsande Tylebäck och där lagade vi en riktigt 80-talsinspirerad meny som chefen satt samman.
Förrätt: Toast Skagen med löjrom
Varmrätt: Filé Mignon med alla tillbehör
Dessert: Chokladkaka med vaniljvisp och hallon
Det behöver inte vara så komplicerat och nydanade för att vara gott, man kan titta bakåt ibland med...
Nu ska jag nog skala potatis.
onsdag 1 december 2010
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar